Dřevěná udírna Jozef

 
Tip Efekt lupa
 

Udírna z kvalitního borovicového dřeva bude výbornou volbou pro všechny vaše domácí pochoutky!

Dostupnost Na objednávku do 3 týdnu
Měrná cena 3 299 Kč / 1 ks
Cena 2 726,45 Kč bez DPH
3 299 Kč
Kód produktu 4547
Kategorie Udírny
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

Dřevěná zahradní udírna Jozef

Zahradní udírna pro výrobu skvělého uzeného masa, ryb, sýrů a také klobás. Do udírny s dostatečně prostornou komorou o rozměrech 500 x 500 x 800 mm, se vejde až 25 kg masa. Komora je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva o tloušťce 21 mm, přičemž povolená odchylka představuje +/- 3 mm. Dřevo má certifikát EFC, a tedy neobsahuje žádné toxické látky. Borovicové dřevo je namořené jen z vnější strany, což ho chrání před povětrnostními podmínkami. Celá udírna je postavena na 4 stabilních nohách.

Vlastnosti zahradní udírny

  • Komora na uzení s dveřmi (500 x 500 x 800 mm)
  • Dřevěná střecha
  • Ohniště s rozměry 250 x 300 mm
  • Plech o tloušťce 2,5 mm
  • Kouřová trubka s délkou 1 m (2 části po 500 mm)
  • Deflektor
  • Mřížka a popelník pod ohnisko
  • Teploměr
  • Sonda
  • 6 háčků na zavěšení z nerezavějící oceli
  • 2 příčky z nerezavějící oceli

Výhody udírny

Udírna je kompletně smontovaná a sestavená z kvalitního, pevného dřeva. Borovicové dřevo odolá rozštěpení desek, a tak v ní v kombinaci s kovovými prvky budete udit několik let. Všechny kovové prvky jsou ošetřeny dvěma nátěry odolnými vůči teplu. Na spodní straně komory je umístěn deflektor kouře se správnou výškou. Kouřovou potrubí dlouhé jeden metr, je vyrobeno z plechu o tloušťce 2 mm. Uvnitř komory se nachází 6 háčků na zavěšení a 2 příčky. Tyto součásti jsou vyrobeny z nerezavějící oceli. Na vnější straně dveří najdete teploměr, díky kterému dokážete sledovat, zda udit všechny potraviny při správné teplotě. O přesné informace o teplotě se postará teplotní sonda, která měří teplotu od 0 do 300 ° C. Je také vyrobena z nerezavějící oceli.

Tipy pro Vás:

Základem každého kvalitního uzení je správná teplota. Potraviny můžete udit při třech teplotách.

  1. Uzení studeným kouřem (18 – 25 °C) – vybrané druhy ryb, salámy, klobásy
  2. Uzení teplým kouřem (30 – 40 °C) – rybí speciality, slanina, uzené maso
  3. Uzení horkým kouřem (70 – 90 °C) – uzení kombinované s ohřevem - ryby, šunky, párky
Hmotnost 43 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
3
JS Avatar autora | 25.3.2020
Zboží nebylo kompletně smontováno! Část stříšky poškozena..Dílenské zpracování hrozné!!! Takže takové-dodělej si sám.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.